Αναπτυξτε ενα πλανο μαρκετινγκ για το διαδικτυο! Βρεθειτε στην κορυφη στα αποτελεσματα των μηχανων αναζητησης! Καντε την ιστοσελιδα σας μια πηγη κερδους!

Το χαρτοφυλακιο μας

Κατάταξη στις Μηχανές Αναζήτησης!

Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει πως οι μηχανές αναζήτησης αποτελούν το αποτελεσματικότερο μέσο για την προσέλκυση επισκεπτών στις ιστοσελίδες.

  • Το 85% των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης για να βρουν τις ιστοσελίδες που τους ενδιαφέρουν.
  • Το 75% των χρηστών του διαδικτύου θα εγκαταλείψουν την αναζήτησή τους, εάν μέσα στις τρεις (3) πρώτες σελίδες αποτελεσμάτων δεν βρουν αυτό που ζητάνε.
  • Το 35% των χρηστών του διαδικτύου πιστεύουν πως οι εταιρείες που βρίσκονται στις δέκα (10) πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης είναι μεγάλα εμπορικά ονόματα στις κατηγορίες τους.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας, γνωρίζοντας πώς λειτουργούν οι μηχανές αναζήτησης και τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες ψάχνουν στο διαδίκτυο, θα βοηθήσουν την ιστοσελίδα σας να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα σας και οδηγούμε σε αυτή στοχευμένους επισκέπτες.

Ενημερωθείτε για την Κατάταξη SEO της Ιστοσελίδας σας!

Για οποιαδήποτε απορία έχετε για τις μηχανές αναζήτησης και τις δυνατότητες βελτίωσης της υπάρχουσας ιστοσελίδας σας, μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.