Η InternetMarketing.gr παρέχει μοναδικές Λύσεις
Marketing Διαδικτύου και Πολυμέσων

Οι στοχευμένες επιλογές και η σωστή διαδικασία της ανάπτυξης είναι το κλειδί για την επιτυχία της επιχείρησης σας.
Η μακροχρόνια εμπειρία μας στο Διαδίκτυο και η δημιουργία προηγμένων διαδικτυακών προϊόντων και εφαρμογών θα σας βοηθήσουν στη Διαχείριση των Πωλήσεων και των Πελατειακών σας Σχέσεων. Βρείτε νέους πελάτες, αναπτύξτε νέες αγορές, δημιουργήσετε κερδοφορία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός σας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Με τη συνεχή έρευνα της αγοράς και χρησιμοποιώντας, πάντα, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, δημιουργούμε ολοκληρωμένες διαφημιστικές προτάσεις.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ E-SHOP ΚΑΙ E-TRAVEL

Κορυφαίες και πρωτοπόρες εταιρείες συμπεριλαμβάνονται στο πελατολόγιο μας.

Βοηθάμε στην Ανάπτυξη της Επιχείρησης σας. Διαδικτυακές
Εφαρμογές Προσαρμοσμένες στα Μέτρα σας.

Από το 1998 προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο χώρο του Διαδικτύου, των Πολυμέσων και του Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Παρέχουμε υπηρεσίες που βασίζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη-επιχειρηματία. Πετυχαίνουμε τους στόχους μας συνδυάζοντας τεχνογνωσία, σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα και αφοσίωση.

Από την ίδρυση της InternetMarketing.gr μέχρι και σήμερα σχεδιάζουμε επιτυχημένες ιστοσελίδες τουριστικών επιχειρήσεων και ξενοδοχειακών μονάδων. Οι δοκιμασμένες εφαρμογές μας στο e-Travel δίνουν λύσεις σε Ταξιδιωτικά Γραφεία, Πρακτορεία Ενοικίασης Αυτοκινήτων και άλλες επιχειρήσεις του κλάδου. Ο Άρτιος σχεδιασμός της ιστοσελίδας σε συνδυασμό με εξελιγμένα Συστήματα On-line Κρατήσεων δίνουν ευελιξία στους πελάτες μας και εξελίσσουν το Ηλεκτρονικό τους Κατάστημα. Στήνουμε Διαφημιστικές Εκστρατείες σε Μηχανές Αναζήτησης και Κοινωνικά Δίκτυα (Facebook, Twitter, Google). Δημιουργούμε και υποστηρίζουμε διαφημίσεις σε έντυπα και μέσα ενημέρωσης.